Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Veckans stjärnor: 24-26 maj

Featured Image

Två matcher är avklarad denna vecka i BAUHAUS-ligan. Fyra stjärnor kommer även att lyftas fram denna vecka.

Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

{!A}

Gleb Chugunov, Västervik

Gleb Chugunov stod för en formidabel prestation på hemmaovalen. 15 av 15 möjliga poäng blev det i Västerviks seger mot Masarna. På två matcher har Chugunov bara tappat två poäng på hemmabanan, med bonus inkluderat.

{!B}

Bartosz Smektala, Västervik

Bartosz Smektala var en av de ledande förarna i Västervik i matchen mot Masarna. Den 23-årige polacken tog 13 poäng på 5 heat, när smålänningarna bärgade sin andra seger för säsongen och är fortsatt obesegrade.

{!C}

Grzegorz Zengota, Eskilstuna Smederna

Grzegorz Zengota stod för en ny fin insats för sitt Eskilstuna Smederna. Zengota inledde kvällen med fyra raka heatsegrar och avslutade med en enpoängare. Således 13 av 15 poäng från Zengota som nu snittar 2,214 med bonus inkluderat.

{!D}

Daniel Bewley, Eskilstuna Smederna

Daniel Bewley är på väg att bli en stor publikfavorit i Eskilstuna. 23-åringen stod för ytterligare en insats med tvåsiffrigt på hemmaplan, dessutom slog han banrekordet två gånger om på Eskilstuna Motorstadion.

Nästa veckas matcher

31/5: Dackarna – Västervik
31/5: Lejonen – Piraterna
31/5: Masarna – Rospiggarna
31/5: Indianerna – Smederna
2/6: Västervik – Lejonen

Dela nyheten: