Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Veckans stjärnor: 31 maj – 2 juni

Featured Image

Två matcher är avklarad denna vecka i BAUHAUS-ligan. Fyra stjärnor kommer även att lyftas fram denna vecka.

Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

{!A}

Kim Nilsson, Rospiggarna

Lagkaptenen ”tvingades” ned på reservplats – men stod för en insats med bravur när han noterades för 13+3 poäng på sex heat. Välkommet för Nilsson – men inte minst för Rospiggarna när Hallstavikslaget tog sin första seger för säsongen.

{!B}

Chris Holder, Kumla Indianerna

Att Chris Holder har hittat rätt på Glottra Skog Arena, är fakta. Australiensaren noterades för 17 poäng av 18 möjliga i förlustmatchen för Indianerna mot Smederna. Den tidigare världsmästaren har tappat fem poäng (med bonus inkluderat) på sexton heat när vi ser till hans hemmafacit.

{!C}

Mathias Thörnblom, Lejonen

Klev sannerligen fram för Lejonen i tisdags med 13+2 poäng (full pott med bonus inräknat). Under torsdagen stod skåningen för ett formidabelt sjätte heat, när han blev hårt uppvaktad och lyckades få med sig en trepoängare. En stabil vecka – med andra ord!

{!D}

Kacper Woryna, Eskilstuna Smederna

Woryna har sedan han anslöt till Eskilstuna Smederna hittat rätt i Sverige. Polacken stod för ytterligare en fin prestation på bortaplan när han noterades för 13+2 poäng i sörmlänningarnas bortaseger mot Kumla Indianerna.

Nästa veckas matcher

7/6: Smederna – Masarna
7/6: Lejonen – Indianerna
7/6: Rospiggarna – Dackarna

Dela nyheten: