Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Veckans stjärnor: 7 juni

Featured Image

Tre matcher kördes i tisdags och det är åter dags att lyfta ut veckans stjärnor från denna vecka.

Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

{!A}

Antonio Lindbäck, Masarna

Har varit tongivande för Masarna under en längre period nu. Varit poängbäst ett antal matcher på rak och stod även för en solid insats för Masarna på bortaplan när Avestalaget fick se sig besegrade av Masarna.

{!B}

Victor Palovaara, Rospiggarna

Victor Palovaaras fina säsong fortsätter. Tillbaka från skada och med besked. Visserligen ett fall i sitt inledande heat, men noterades för 8+2 poäng på fem heat i Rospiggarnas seger mot Dackarna på hemmaplan.

{!C}

Bartosz Zmarzlik, Lejonen

Världsstjärnan tillbaka i Lejonens uppställning – och leverans var det i vanlig ordning. Zmarzlik tog 15 av 15 poäng under kvällen och fortsätter att visa klass för sin nya klubb. En viktig kugge för smålänningarna denna säsong, naturligtvis!

{!D}

Daniel Bewley, Eskilstuna Smederna

Britten trivs i sin nya klubb och har levererat direkt. Bewley har enbart tappat fem poäng på sexton heat på hemmaplan (med bonus inkluderat). I matchen mot Masarna blev det 12+1 poäng när han var poängbäst för serieledande Smederna.

Nästa veckas matcher

14/6: Dackarna – Smederna
14/6: Västervik – Rospiggarna
14/6: Masarna – Lejonen
16/6: Piraterna – Indianerna

Dela nyheten: