Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Viktiga poäng för Rospiggarna

Featured Image

Ett frånvarofyllt Masarna begav sig till Hallstavik och var med till en inledning. Sedan var Rospiggarna för tunga – och hemmagänget segrade med 58-32, när de adderar viktiga poäng i tabellen.

Rospiggarna studsade tillbaka omgående och adderar tre viktiga poäng i tabellen.

{!A}

Wozniak och Palovaara med fina insatser

Fyra förare på tvåsiffrigt igenom Szymon Wozniak, Victor Palovaara, Timo Lahtit samt Kim Nilsson – där de två förstnämnda plockade 13+1 poäng vardera. Det var ett komplett hemmalag som stod för en insats där de lyckades segra med 26 poäng och på så sätt få med sig tre viktiga poäng i tabellen i drömmen om en slutspelsplats.

Rospiggarna – 58
Szymon Wozniak 13+1 poäng (5 heat), Victor Palovaara 13+1 (6), Timo Lahti 10+2 (6), Kim Nilsson 10+1 (5), Tomasz Gapinski 8+1 (5), Kevin Pedersen 4+1 (3), Andzejs Lebedevs R/R.

{!B}

Frånvarofyllt Masarna orkade inte hänga på

Masarna var med till en början i tävlingen. Trion Krzysztof Buczkowski, Antonio Lindbäck och Jan Kvech stod för ett hårt kämpande. Trion körde för övrigt ihop 28 av lagets poäng under gårdagskvällen och var främst de som höll det uppe för dalalaget, som för övrigt var frånvarofyllda. Masarna får helt enkelt ställa om siktet till hemmamatchen mot Västervik den 2 augusti.

Masarna – 32
Krzysztof Buczkowski 12+1 poäng (6 heat), Antonio Lindbäck 10 (6), Jan Kvech 6+1 (6), Philip Hellström-Bängs 3+1 (6), Emil Millberg 1 (3), Eddie Bock 0 (3), Rohan Tungate R/R.

{!C}

{!D}

Dela nyheten: