Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Wahlberg redaktionellt ansvarig för ESS:s plattformar

Featured Image

Elitspeedway Sverige har inlett ett direkt samarbete med Johannes Wahlberg när det gäller det redaktionella arbetet för ligans plattformar.

— Förutom att kommenterat; vilket är och varit min främsta syssla på senare år, har jag följt speedwayen nära och jobbat med den på något vis i många år nu. Relationen med ESS har funnits under en tid nu och jag är så klart tacksam över den här möjligheten, att fortsatt få vara en del av den svenska speedwayligan, säger Johannes och fortsätter.

— Ligans egna plattformar är en viktig del för att få BAUHAUS-ligan att växa som liga och det är naturligtvis kul att få vara en del av detta.

Wahlberg har inlett sitt uppdrag av ESS med fokus på att sköta ligans kommunikation och grafiska design. På sikt ser han även potential med utbyte inom ligan, men även att vara behjälplig för klubbar inom ligans organisation för bland annat rådgivning.

— På sikt hoppas jag att vi har möjligheten att jobba allt mer internt inom ligan också. Det handlar om att klubbarna ska kunna utbyta mer erfarenhet, men även ha mig vid sin sida om det blir aktuellt att bolla diverse saker ur ett klubbperspektiv.

FAKTA ESS
BAUHAUS-ligan i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade.

Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.

www.elitspeedway.com

Dela nyheten: