• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Hemma
Masarna
MAS
Borta
Piraterna
PIR

Dubbelt upp ikväll

15 augusti 2019 16:00
Inför Match

Gislaved- och Avestapubliken bortskämda med två matchkvällar denna vecka. Men Vetlanda suktar efter revansch från gårdagen, och Piraterna är piskat att gå segrande ur striden på Brovallen om man ska ha någon chans till slutspel.


Piraterna har övertag (50-40) och chans på en nödvändig bonus om man ska kunna toppa antingen Lejonen eller Indianerna innan grundseriens slut. Man kommer senast från en förödande förlust hemma mot Dackarna.

Förlust blev det även för Masarna i det klassiska mötet på Brovallen i tisdags - och nog pumpades drömmarna om slutspel ur då. Man höll i taktpinnen under större delen av matchen men lyckades inte mota Smederna när det gällde som mest.

Desto bättre går det för Lejonen som kan säkra sin plats i slutspel ikväll på OnePartnerGroup Arena, där man i tisdags körde över gästerna från Kumla. Går man mot fjärde raka ikväll?

Eller blir det Vetlanda som revanscherar sig efter gårdagens förlust på Eskilstuna Motorstadion, tro? Laget, som ändå fick med sig bonuspoängen och placerar sig tvåa i tabellen, vill nog gärna säkra en direktplats i semifinal. Idag har man också resultatet på sin sida efter 50-40 senast.

Har du inte möjlighet att besöka ovalerna går de två samtidiga matcherna att se på ESS Play. Stefan Klemetz rattar sändningen från Gislaved, medan Pelle Marklund och Anton Rosen gör sig komfortabla på Brovallen.